náplň do svíček ŠVESTKY & REBARBORA

Dopálili jste svíčku ve skle, je vám líto skleničku vyhodit a nechcete se za žádnou cenu vzdát příjemné útulné atmosféry? Tak to pro vás máme super zprávu. Zde začíná vaše nová cesta ekologičtějšího a ekonomičtějšího využívání sójových svíček. 

Dokonalá ovocná vůně na letní dny. A nejen na ně. Kombinace šťavnaté černé švestky se sladkokyselou vůní rebarbory je velmi osvěžující, zajímavá a neotřelá. Tato vůně se zalíbí i nemilovníkům sladkých vůní (máme ozkoušeno), protože při zapálení svíčky vás potěší její vyvážené aroma. 

*100% vegan

*z přírodního sójového vosku

*bavlněný knot

*dodáváno v papírové krabičce (bez skla a víčka)

*doba hoření až 50 hodin

*Navrženo a vyrobeno v srdci ČR

Můžeme doručit do:
29.4.2025
Možnosti doručení
Skladem (3 ks)
Značka: KIMMY CANDLES
450 Kč
Kategorie: svíčky KIMMY CANDLES
Produkty: náplně do svíček
Složení: 100% vegan
Doba hoření: 50 hod
Vyrobeno: 100% český výrobek
náplň do svíček Švestky & rebarbora
VYROBENO V ČR

vůně SLOŽENÍ VŮNĚ: 

sladkokyselá - rebarbora, ovocná, krémová - broskev, hruška, osvěžující, sladká - švestka, ostružina


výhody  VÝHODY SÓJOVÝCH NÁPLNÍ: 

*ekologické - nemusíte doma hromadit skleničky

*ekonomické - ušetříte peníze a nemusíte kupovat celou novou svíčku ve skle

*zdravé pálení - vosk je ze sójových bobů

*sójový vosk hoří o 50% déle než u klasicky dostupné svíčky

*bavlněný knot - neobsahuje olovo

*netoxické - neobsahuje jedovaté a zdraví škodlivé látky, bez ftalátů a parabenů, vůně s certifikací IFRA


péče PÉČE O NÁPLŇ:

Pokud chcete, aby vám hořela co nejdéle, nezapomeňte se o ni starat.

Před každým novým zapálením knot zastřihněte na 4-5 mm. Během pálení nechte vosk rozehřát až do okrajů, aby se na povrchu vytvořilo "jezírko" (může to trvat až 4 hodiny). Je to proto, aby se nevytvořil tunel, který se bude každým zapálením prohlubovat. Časem se může na knotu vytvořit černá kulička. Tu zastřihněte. Zajistíte tím rovnoměrné hoření.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: